• Klik om te zoeken
 • Menu

  Weekendtips

  Gepubliceerd op: 04-04-2019

  Aankomende zondag wil je doorbrengen op het Westergasterrein!

  Geniet deze zondag vanaf de lunch tot laat in de avond op het Westergasterrein!

  Sunday Market Amsterdam

  Aankomende zondag is er een Sunday Market bij de Westergasfabriek van 12.00 tot 17.00 uur. Lekker rondstruinen, hapjes, drankjes en muziek. Wat er zoal te doen is? Heb je even? Chillen in de hangmatten van Ticket to the Moon, eigen armbanden ontwerpen bij Fairmotions, zweven in een ouderwetse zweefmolen, je laten knippen door een funky kapster, je handen laten lezen, wijn proeven en genieten van optredens van verschillende singer-songwriters. Klik hier voor een volledige en actuele lijstje. Laat de zon maar schijnen! 

  Bar Kantoor

  Heb je nog niet genoeg geproefd op de Sunday Market en wil je lekker laat lunchen? Ga dan naar Bar Kantoor. Hier kun je lunchen onder het genot van livemuziek van 15.00 tot 17.00 uur. Elke zondag treedt hier een ander muzikaal gezelschap op. Kijk voor actuele informatie op de facebookpagina
  Adres: Haarlemmerweg 8. Reserveren is misschien wel handig, dat kan hier.

  Tony Chocolonely

  Wist je dat er een Tony Chocolonely-winkel zit op het Westergasterrein? Jazeker! Hier zit trouwens ook het internationale hoofdkantoor waar men hard werkt aan de missie: 100% slaafvrij chocolade (niet alleen hun eigen chocolade, maar alle chocolade wereldwijd). Neem eens een kijkje in de winkel en probeer dan geen chocolade te kopen. Dat lukt ons nooit! Adres: Pazzanistraat 1.

  Mossel & Gin

  Blijf je ook lekker avondeten in het Westergaspark? Loop dan door het Westerpark naar Mossel & Gin voor heerlijke visgerechten en natuurlijk – it’s all in the name – gin… Benieuwd naar het menu? Klik hier. Ook hier is het verstandig om te reserveren, dat kan natuurlijk via de website! Adres: Gosschalklaan 12.

  Het Ketelhuis - Mr. Probz

  Heb je nog niet genoeg van het Westergasterrein? Bestel dan kaartjes voor de (korte) documentaire Mr. Probz: Against the Stream in Het Ketelhuis om 20.45 uur. Inmiddels is de documentaire ook online te bekijken (even googelen…), maar dan krijg je geen live Q&A-sessie met Mr. Probz himself en de regisseur van de film, Bob van der Gronde. Jazeker, ze zijn er allebei in levende lijve bij. Een kaartje kost € 13 en kun je hier kopen.

   

  Deel dit artikel