• Klik om te zoeken
 • Menu

  Weekendtips - 4/5 mei 2019

  Gepubliceerd op: 02-05-2019

  Bevrijdingsdag valt in het weekend, dus we gaan lekker feesten!

  Weekendtips

  Het weekend staat weer voor de deur, en niet zomaar een weekend: Bevrijdingsdag valt dit jaar op een zondag.

  1. Het Vrije Westen – zondag 5 mei 2019

  Het Vrije Westen – hét  bevrijdingsfestival van Amsterdam – wordt georganiseerd in het Westerpark. Heb je zin in een lekker groot feest, dan moet je hier zijn! Op verschillende podia verspreid over diverse locaties in het Westerpark treden artiesten, waaronder Kraantje Pappie, en verschillende DJ’s op. Van 11.00 tot 23.00 uur vermaak je je hier prima met diverse muziekstijlen en rijdende keukens. Entree is gratis, dus geen reden om thuis te blijven. Nu nog hopen op mooi weer!

  Het Vrije Westen gaat dit jaar hard cups (met statiegeld) verkopen om het plastic afval te beperken. Het statiegeld kun je vervolgens aan één van de goede doelen bij de inleverpunten bij de uitgangen schenken. Wat een tof initiatief!

  Klik hier voor het volledige programma.

  1. This Kas Thing – zaterdag 4 mei 2019

  Kan jij niet wachten tot zondag en bouw je liever op zaterdag al een feestje? Hou je bovendien niet van massaal en kies je liever voor kleinschalig? Dan is This Kas Thing iets voor jou!

  Het dak van HoogtIJ Amsterdam-Noord wordt een ware disco- en housedansvloer, maar wel lekker intiem. We kunnen de heupen lekker laten swingen met een prachtig uitzicht over Amsterdam. En je hoeft ook niet te wachten tot het avond is, want het begint lekker op tijd. Sterker, het is aan te raden om vroeg aanwezig te zijn, anders zijn de kaarten aan de deur mogelijk uitverkocht. Het feest begint om 15.00 uur en duurt tot in de avond, maar uiteraard wordt ervoor gezorgd dat men om 20.00 uur gezamenlijk 2 minuten stil zal zijn.

  Adres: Johan van Hasseltweg 39. Entree is € 7,50 p.p.

  Klik hier voor de facebookpagina met meer info!

  Deel dit artikel