• Klik om te zoeken
 • Menu

  Weekendtip - 24H Noord

  Gepubliceerd op: 10-04-2019

  Amsterdam-Noord beter leren kennen doen we aanstaande zaterdag 23 april 2019!

  Weekendtip - 24H Noord

  De eerste vijf dagen na het weekend zijn altijd het zwaarst, dat is duidelijk… Maar niet getreurd, want de week is weer doormidden. Dat betekent een weekendtip van AmsterLeven. Dit keer moeten allemaal naar Amsterdam-Noord. Daar wordt op zaterdag 13 april 2019 namelijk 24H Noord georganiseerd. Dat is dé kans om Amsterdam-Noord beter te leren kennen.

  We zijn met z’n allen uitgenodigd om bij o.a. theaters, restaurants, bars, kerken en musea een kijkje te nemen. Ook bij plekken waar normaal gesproken de deuren dicht blijven voor het publiek. Om het je makkelijk te maken hebben wij een paar hoogtepunten voor je uitgelicht.

  1. Cocktailworkshop & Urban Playground

  In de A’DAM Toren kun je tussen 10.00 en 23.00 uur bij Sir Adam en The Butcher Social Club de hele dag plezier hebben. Het is mogelijk om allerlei spelletjes te spelen, denk aan Super Mario Kart op een megascherm, Pacman, flipper en biljart. Bovendien kunnen je je cocktail-skills ontwikkelen tijdens een workshop van een echte mixologist. De workshops zijn om 16.00 uur en 17.00 uur (wees op tijd, want vol=vol). Kortom, alles wat je als volwassene nodig hebt om je te vermaken tref je hier aan. Oh! En niet geheel onbelangrijk, entree is gratis!

  2. MiniKunstFestival

  In ClinkNOORD beleef je met het thema Space Jam waanzinnige activiteiten. Om maar iets te noemen: Glowga. Juist, glow-in-the-dark-yoga! Maar er is meer: live art, ruimteverhalen van Chidi Onwuka en fluorisende gin-tonics. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een Space Jam afterpARTy gehouden. Dus ben jij lekker in een “spacey-mood”, dan ben je hier aan het juiste adres. Aanmelden is vereist, maar toegang is gratis.

  3. De Tolhuistuin

  De tuin van De Tolhuistuin vormt deze dag het middelpunt van 24H Noord. Ook hier kun je weer allerlei activiteiten doen, zoals rondstruinen op de culturele markt waar lokale producten te koop zijn, genieten van muzikaal talent uit Noord en een gokje wagen aan het Rad van Fortuin om prachtige prijzen te winnen. Maar weet je even niet wat er allemaal te doen is Noord en heb je hulp nodig bij het plannen van je activiteiten? Dan kun je hier ook terecht bij de infobalie (vanaf 11.00 uur geopend).
  Meer info? 

  Er is natuurlijk veel meer te beleven dan onze bovenstaande tips. Welgeteld zijn er wel 51 activiteiten op deze dag te doen. Voor een uitgebreid programma en aanmeldingen klik je hier.

  Veel plezier in Amsterdam-Noord!

  Deel dit artikel