• Klik om te zoeken
 • Menu

  Paasweekendtips

  Gepubliceerd op: 18-04-2019

  Stadsstrand Café Roest gaat weer open en shoppen bij Czaar Peterstraat.

  Weekendtips

  Het Paasweekend breekt aan! We hebben extra veel tijd om van het weekend te genieten. Hebben jullie onze blog al gezien met onze Paasbrunchtips? Als het antwoord nee is, klik dan snel hier. We hebben daarnaast ook twee andere leuke tips voor aankomend weekend.

  Café Roest – stadsstrand

  Jullie hebben het ongetwijfeld al gezien, maar de temperaturen gaan eindelijk echt stijgen! Het wordt dit weekend boven de 20 graden in Amsterdam als we weeronline moeten geloven. En dat is niet het enige goede nieuws. Café Roest gaat toch weer open deze zomer (op dezelfde locatie: Jacob Bontiusplaats 1). Dat betekent dat we óók deze lente en zomer kunnen genieten van het bijbehorende stadsstrand.

  Zoals velen van jullie waarschijnlijk al wisten zou het Koudgasgebouw verbouwd worden deze zomer (en zouden we Café Roest moeten missen), maar dat is uitgesteld! Rondom Café Roest wordt inmiddels wel flink gebouwd waardoor Café Roest (inclusief stadstrand) alleen in de weekenden zal zijn geopend, op vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag + zondag vanaf 13.00 uur.

  Op de website van Café Roest hebben de eigenaren Thijs Timmers en Nadia Duinker het volgende bericht geplaatst:

  “Oké, luister. De verbouwing van Roest laat nog even op zich wachten, ons nieuwe project Noordkust duurt ook wat langer maar die zomer staat gewoon voor de deur. We kunnen dus eigenlijk nog maar één ding doen en dat is Roest weer heel even open gooien! Ons terras staat klaar, de koelkasten staan vol en wij zijn er klaar voor!”

  Volgens mij hoeven wij daar niets meer aan toe te voegen. Als we kijken naar de weersvoorspellingen van aankomend weekend, dan zijn wij er ook klaar voor!

  Café Roest, zet de drankjes maar vast koud, want wij komen eraan!

  Czaar Peterstraat

  Als je dan toch zo diep in Amsterdam-Oost bent beland, duik dan eens een aantal speciaalzaken in op de Czaar Peterstraat. Een straat vol bijzondere winkels die in 2015 door het publiek is verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland en de NLstreets awards won. Hier vind je bijvoorbeeld de Pindakaaswinkel (check hier de blog daarover) en de wijnwinkel Sprezzatura voor de mooiste Italiaanse wijnen, waar je hartelijk wordt ontvangen en zeer goed wordt geholpen om met de juiste wijn(en) weer naar buiten te lopen!

  Fijn Paasweekend!

   

  Deel dit artikel