• Klik om te zoeken
 • Menu

  Livemuziek

  Gepubliceerd op: 05-04-2019

  Op zondag negeren dat het weekend bijna voorbij is doe je zo!

  Livemuziek

  Vinden jullie het ook heerlijk om op zondag te negeren dat het weekend bijna voorbij is? Wij ook. Wij doen dat het liefst onder het genot van livemuziek. Voor aankomende zondag (7 april) hebben we daarom vier aanraders voor (gratis) livemuzieksessies in Amsterdam:

  1. Jazzy Sunday at The Hoxton

  De hele maand april kun je op zondag vanaf 16.30 uur bij The Hoxton (Herengracht 255) terecht voor live jazz. Het event wordt in de lobby gehouden, dus wees op tijd als je verzekerd wilt zijn van een plekje. Check de website voor actuele informatie.

  1. Café De Engelbewaarder

  In dit “Amsterdamsch Literair café” kun je aankomende zondagmiddag van 16.30 tot 19.00 uur genieten van de jazz band (Jacko Schoonderwoerd, Victor de Boo and Leo Bouwmeester) die hier (behalve in juli en augustus) elke zondag spelen. Ook exposeren diverse fotografen hun werk in doorlopende tentoonstellingen. Alvast een voorproefje? Check de website hier.

  1. Restaurant MOER

  Livemuziek bij restaurant MOER. Geniet zondag van 14.00 tot 16.00 uur van live jazz. Je kunt hier tevens genieten van een (biologische) High Wine, bestaande uit 4 proefglazen wijn met 4 bijpassende gerechtjes voor € 29,-. De juiste ingrediënten voor een relaxte zondag! Meer info? Check hier de facebookpagina van restaurant MOER.

  1. Pllek

  Laidback Llive is een relaxt zondagmiddagprogramma van Pllek in Amsterdam-Noord. Aankomende zondag kunnen we hier genieten van Deborah Carter Latin Choice. Klik hier voor meer info.

  Deel dit artikel