• Klik om te zoeken
 • Menu

  Paint it like Banksy!

  Gepubliceerd op: 03-04-2019

  Voor de creatievelingen onder ons: leuke tip voor volgende week!

  De internationaal bekende graffitikunstenaar Banksy houdt zijn identiteit verborgen, maar zijn kunstwerken kun je zowel in een museum als op straat bewonderen. Banksy staat bekend om zijn graffitistijl en de politieke boodschappen die hij met zijn kunstwerken uitdraagt. Ook als de naam Banksy je misschien niet veel zegt, dan herken je zijn werken ongetwijfeld.


  Het Moco Museum in Amsterdam stelt een prachtige collectie van Banksy’s kunstwerken tentoon aan het Museumplein (toegangskaart € 14,50). Je kunt ook iets meer moeite doen en zijn werken bekijken op straat in bijvoorbeeld Londen of New York, vaak op onverwachte plaatsen zoals onder viaducten. Maar denk jij – bij het kijken naar de werken van Banksy – dat je het ook kunt? En misschien zelfs beter zou kunnen? Of wil je gewoon eens kijken wat jij ervan bakt? Dan hebben we een leuke tip voor je!

  Op vrijdag 12 april 2019 organiseert Street Art Museum Amsterdam van 18.00 - 20.00 uur een leuke workshop: Paint it like Banksy. Hier kun je onder het genot van een hapje en een drankje zelfstandig – maar onder begeleiding – aan de slag als een echte kunstenaar. Experimenteer met verf, stencils en diverse tekentechnieken. Lekker creatief bezig zijn dus!

  Prijzen: standaard € 18 p.p. en incl. hapjes/drankjes € 25 p.p.

  Voor actuele informatie en aanmelden ga je naar de facebookpagina

  Unleash the artist in you... en veel plezier!


  NB De workshop zou eerst op vrijdag 5 april 2019 plaatsvinden, maar is nu verplaatst naar vrijdag 12 april 2019 (dat is nog niet overal juist aangegeven). Genoeg tijd om je aan te melden dus!

  Deel dit artikel