• Klik om te zoeken
 • Menu

  Mooie Boules

  Gepubliceerd op: 09-05-2019

  Een potje jeu de boules tussen de foodcourts in Amsterdam-Oost. Dit wil je doen!

  Mooie Boules

  Wil je een leuke activiteit plannen met een groepje vrienden, collega’s of familieleden, maar ben je even inspiratieloos? Dan hebben wij een goede tip: jeu de boules bij Mooie Boules! De allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland.

  In Amsterdam-Oost zit Mooie Boules, waar je een potje jeu de boules kunt spelen, maar ook lekker hapjes en drankjes kunt doen. Naast een bar zijn er namelijk ook zes verschillende eetkraampjes aanwezig. Denk qua stijl aan de Amsterdamse Foodhallen, maar dan kleiner, knusser en speelser.

  De eetkraampjes zien er goed uit en het eten is gevarieerd. Er zit bijvoorbeeld een Armando’s Chicken voor – ongelooflijk maar waar – verschillende kipgerechten, PITA PITA PITA voor – zeg het maar – pitabroodjes en Warung Indo voor een Indonesische keuken op z’n Ron Blaauws. We kunnen concluderen dat de namen van de eetkraampjes weinig aan de verbeelding overlaten. Dat neemt niet weg dat het er smakelijk uitzien allemaal! Een bar mag uiteraard ook niet ontbreken, dus wees gerust, die is prominent aanwezig. Ook voor een gezellige borrel kun je hier dus binnenlopen. Bovendien zijn er leuke (bord)spellen beschikbaar om je naast het “boulen” te vermaken! Kortom, een gezellige boel bij Mooie Boules. Vooral bij slecht weer is dit een ideale optie, omdat het allemaal binnen plaatsvindt. Zie hieronder een paar kiekjes voor een sfeerimpressie.

     

   

  Praktische info

  Adres: Zeeburgerpad 3 (Amsterdam-Oost).

  Voor een baan (incl. ballen) betaal je € 12,50 per 45 minuten. Wil je verzekerd zijn van een baan, dan kun je het best even reserveren. Om het je gemakkelijk te maken hebben we hier de link naar de website geplaatst. Spontaan binnenlopen kan ook, want op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er voor binnenlopers speciaal een baan gereserveerd.

    

  Deel dit artikel