• Klik om te zoeken
 • Menu

  Paasbrunchtips

  Gepubliceerd op: 11-04-2019

  Heerlijk erop uitgaan met Pasen voor een brunch vinden wij een topidee!

  Paasweekendtips

  Het Paasweekend staat voor de deur. Heb jij al plannen? Probeer in plaats van traditiegetrouw met de familie thuis ontbijten dit keer eens een heerlijke paasbrunch in een restaurant. Scheelt je weer afwas en is toch wel erg gezellig. Roep de familie of de vriendengroep bij elkaar en ga erop uit. Wij hebben twee leuke opties voor je uitgezocht ter inspiratie.

  1. Easter Brunch bij Bridges

  Voor een fancy paasbrunch reserveer je bij de Bridges* in The Grand Sofitel Amsterdam. Hier kun je op zondag 21 april a.s. genieten van een luxe brunch onder het genot van live jazz van June Fermie & Friends. De brunch wordt geserveerd in de indrukwekkende Council Chamber vanaf 11.00 uur. Er is tevens een speciaal voor kinderen ingerichte ruimte, waar twee nanny’s de kinderen vermaken met allerlei paasactiviteiten. Prijs: € 75 p.p. (kinderen 50%). Reserveren is noodzakelijk en kan hier.

  1. Bubbel Brunch Deal bij Bar Kantoor

  Bar Kantoor organiseert een ontspannen paasbrunch op Eerste en Tweede Paasdag. Zij bieden een Chef’s brunchtafel aan voor € 27,50 p.p. (incl. glas cava), terwijl je ondertussen kunt genieten van livemuziek van Noa Lauryn. Kortom, een onbeperkte (vega)brunch, fijne deuntjes en bubbels. Reserveren is verstandig en kan hier.

    

  Deel dit artikel