• Klik om te zoeken
 • Menu

  Koningsdagfestivals

  Gepubliceerd op: 13-04-2019

  Het aftellen naar Koningsdag is begonnen! Check hier de leukste festivals.

  Koningsdagfestivals, zaterdag 27 april 2019

  We zijn natuurlijk allemaal aan het aftellen totdat we weer met onze oranje vlaggetjes mogen zwaaien. Dit jaar valt 27 april op een zaterdag, dus we hebben de zondag om lekker bij te komen! Zie jij hier ook mogelijkheden en heb je geen zin om braaf je afgetrapte schoenen te verkopen in het Vondelpark of op de markt bij de Apollolaan muntjes te verdienen met een blokfluitoptreden? Pak dan een goed feestje mee op Koningsdag. Sneakers aan en gaan!

  Vanzelfsprekend zijn er megaveel feestjes, we leven immers in Amsterdam, maar wij kiezen natuurlijk de leukste voor jullie uit:

  1. Audio Obscura x Adriatique – Kingsday

  Word je helemaal vrolijk van house en techno? Dan kun je genieten van een zevenurige set van het
  dj-duo Adriatique in temp. (Burgerweeshuispad 301). Er zijn alleen nog final release tickets verkrijgbaar voor € 33,-. Klik hier voor meer info.

  1. Koningsdag After – Strafwerk (Marktkantine)

  Strafwerk heeft in de Marktkantine (Jan van Galenstraat 9) een mooie line-up verzameld met onder andere Luna Ludmila, die je meeneemt op een hypnotiseerde trip door minimal, house, diepe baslijnen en grooves. Een reguliere ticket is € 25,50. Bekijk de website hier voor volledige line-up en tickets.

  1. Oranjebloesem Festival 2019

  In en om het Olympisch Stadion zijn er verschillende podia. Op de main stage in het stadion wordt flink uitgepakt met onder meer de Duitse technoheld Stephan Bodzin en Jennifer Cardini. Livemuziek vind je langs de kade met Gallowstreet en Jungle By Night; de Amsterdamse band die bekend staat om het mixen van diverse stijlen. Dit event is uitverkocht op de website, maar wellicht kun je via ticketswap nog een kaartje scoren! Klik hier voor alle info en volledige line-up.

  Wil je een voorproefje? Check dan de short aftermovie met heerlijke deuntjes van vorig jaar hier.

  1. Meneer Nieges – Koning Nieges

  Heb je helemaal geen zin om vooraf kaartjes te kopen voor een festival, maar wil je last minute toch een heerlijk feestje meepakken? Groet dan Koning Nieges! Bij Meneer Nieges betaal je geen entree, maar heb je zeker een tof feestje. Op het hoofdpodium staan onder andere Detroit Swindle, Tommy Theo en Steins.  Kom wel op tijd als je binnen wilt staan, want er is beperkt plek. Bekijk hier alle info die je nodig hebt.  

   

   

  Deel dit artikel