• Klik om te zoeken
 • Menu

  AmsterLeven

  Gepubliceerd op: 01-04-2019

  We zijn online! En de eerste blog gaat natuurlijk over wat AmsterLeven is!

  Over ons

  AmsterLeven heeft als doel om mensen meer van Amsterdam te laten genieten.

  Wij doen ontzettend veel in Amsterdam, van cultureel tot culinair en van shoppen tot festivals. Al deze leuke ervaringen delen we graag met jullie, zodat jullie er inspiratie uit kunnen halen om ook (meer) van Amsterdam te kunnen genieten of zodat jullie gewoon leuk leesvoer hebben.  

  Wij hebben een duidelijk focus (Amsterdam), maar schrijven voor een breed publiek (activiteiten voor alle portemonnees). Zo lang er een link is met Amsterdam en het ons leuk lijkt, zouden wij het de moeite waard kunnen vinden om jullie hierover te informeren.  

  De blogs die we schrijven zijn veelal positief. Voor degenen die zich afvragen waarom dat zo is: dat doen we niet om de restaurants of activiteiten (onterecht) op te hemelen, maar simpelweg omdat we alleen de dingen doen waarvan we op voorhand verwachten dat ze leuk zijn. Soms valt het dan toch tegen en schromen we niet om dat met jullie te delen. We blijven kritisch. We vermelden – mede daarom – bij de restaurantreviews wat de gelegenheid en onze verwachting waren. Op die manier kunnen jullie de reviews in het juiste perspectief plaatsen. Een romantisch diner voor twee schept immers andere verwachtingen dan een zakelijke lunch voor zes.

  Wij schrijven geen lange epistels over onze ervaringen. Blogs van maximaal 500 woorden lijkt ons voldoende om jullie te inspireren om er zelf op uit te gaan en het te ervaren (of juist niet natuurlijk…). En of iets duur is of niet? Dat bepalen jullie zelf op basis van de rekening die we – waar mogelijk – met jullie delen.

  De “wij” in dit verhaal gaat over een groepje dertigers die wonen, werken, leven en genieten in Amsterdam. We hebben uiteenlopende beroepen: van advocaat tot (fashion)styliste, en AmsterLeven is wat ons samenbrengt!

  Deel dit artikel