• Klik om te zoeken
 • Menu

  Traiteur Gusto di Casto

  Gepubliceerd op: 06-04-2019

  Ravioli gevuld met verse truffel? Dan zeggen wij: take away, please!

  Traiteur Gusto di Casto

  Gusto di Casto is dé Italiaanse delicatessenzaak, traiteur en brasserie aan het Gelderlandplein in Amsterdam, aldus Gusto di Casto. Maar zij zijn niet de enige die dat beweren. Als je deze naam laat vallen bij mensen die het kennen, hoor je alleen maar positieve geluiden. Wij liepen op een willekeurige avond langs. Je kent het wel, uurtje of zeven in de avond, nog niet gegeten en geen zin om te koken. Perfecte timing om naar binnen te lopen en wat lekkers mee te nemen naar huis. Take away, please!

  Waar viel onze keuze op?

  Pasta! En een beetje salade. We waren met z’n tweeën, dus twee pastagerechten: Spaghetti aglio olio è peproncino en ravioli gevuld met truffel. Daarnaast twee salades als bijgerechtjes: een bonensalade en spinazie. Alles om thuis samen te delen.

  De pasta’s waren verrukkelijk. De spaghetti aglio olio è peproncino was zoals die hoort te zijn: beetje pittig en lekker. Maar, oeehhh, zullen we het vooral hebben over de met truffel gevulde ravioli?! Ik begin al te watertanden bij het typen, wat was dat héérlijk! De truffel was bijzonder smaakvol, niet overheersend. Precies zoals je het liefst truffel wil hebben (vinden wij). De salades waren prima maar niet bijzonder.

  Prijs/kwaliteit

  De vier bakjes eten (twee pastagerechten en twee salades) wogen in totaal bijna 1.200 gram. Dat was precies genoeg voor 2 personen en kostte € 45,-.  

  Het eten was heerlijk, zoals gezegd, maar wat ons betreft iets te prijzig om hier bijv. een dagelijks dingetje van te maken. Als je zin hebt in een lekker Italiaans eten (ik zeg: ravioli gevuld met truffel!) en geen moeite hebt met de prijs, dan is Gusti di Casto een goede keuze.

  NB: Je kunt ook bij Gusto di Casto in het eetcafé blijven eten (tot 21.00 uur en in het weekend tot 20.00 uur) of het eten thuis laten bezorgen.

   

   

  Deel dit artikel