• Klik om te zoeken
 • Menu

  Shoppingtips

  Gepubliceerd op: 03-04-2019

  We hebben een paar leuke shoppingtips voor aankomend weekend!

  Amstertips

  Er is altijd genoeg te doen in Amsterdam. Maar niet alles hoeft (veel) geld te kosten. De normale stervelingen onder ons weten maar al te goed dat je vaak een stukje maand overhoudt aan het eind van je salaris. Onze Amstertips zijn er specifiek op gericht om je op een voordelige manier van Amsterdam te laten genieten.

  Dit keer delen we de leukste shoppingtips voor het weekend met jullie. We all love sale, right?!  

   

  1. WINONAH’s Spring Sale!

  Dit is wel een heel unieke sale: Winonah de Jong (je weet wel, designer, stijlicoon en de vrouw van…) organiseert een mega high-end closet sale. De echte fashion lovers moeten hier natuurlijk bij zijn. Wat we kunnen verwachten? Kleding, it-bags, schoenen en accessoires van onder andere Azzendine Alaïa, Chanel, Balmain en Céline. Bovendien zijn de samples van haar eigen collectie Winonah ook te koop! De volgende maten zullen aanwezig zijn: Italiaanse maten 38-44 / Europese maten 32-38 en schoenmaten 38 en 38,5. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan SOS Children’s Villages.

  We zien jullie daar op 6 of 7 april! Waar? Studio 13, Utrechtsedwarsstraat 13-2. Je moet je wel even (gratis) aanmelden. Dat kan hier

   

  1. The Colourful Rebel Sample Sale

  Dit weekend is er een sample sale van The Colourful Rebel in Amsterdam-Noord (adres: Casco Amsterdam, Asterweg 22). Vrijdag tot en met zondag kun je kiezen uit 20.000 items met kortingen tot wel 80%. Je hebt wel een toegangskaartje nodig. De prijs is € 3. Kaartjes kun je kopen via hun facebookpagina

   

  1. IJ-hallen

  Dit weekend kun je weer naar de grootste vlooienmarkt van Europa: de IJ-halen in Amsterdam-Noord. Er bestaat altijd een kans dat je mooie vintage items kan scoren, maar het is vooral gezellig om af en toe eens lekker rond te struinen op zo’n grote markt met alle prul en praal die er wordt aangeboden. De markt is op 6 en 7 april 2019 geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Entree voor volwassenen is € 5. Klik hier voor de website waar je alle relevante informatie kunt vinden. 

  Deel dit artikel