• Klik om te zoeken
 • Menu

  Amstertips - week 15

  Gepubliceerd op: 15-04-2019

  Deze week: College Tour, Tony Chocolonely en Amsterdam Stadsarchief.

  Amstertips

  Hoog tijd om je vrienden te appen voor een nieuwe afspraak, want we hebben weer drie Amstertips. Drie leuke activiteiten die zeker de moeite waard zijn.

  1. Amsterdam College Tour

  Heb je wel eens een Amsterdam College Tour bijgewoond? Aanstaande woensdag 17 april 2019 om 20.00 uur is Rick Paul van Mulligen te gast. Misschien ken je hem als deelnemer van Wie is de Mol, als Harm Jan uit de televisieserie A’dam - E.V.A. of als paradijsvogel op de Parade, maar nu komt hij gewoon als zichzelf bij Amsterdam College Tour. Registreer je (gratis!) online en ga naar het CREA Café om deze sessie bij te wonen! Registreren kan hier.

  2. Het verhaal achter Tony Chocolonely

  Altijd al benieuwd geweest naar het verhaal achter Tony Chocolonely en een kijkje willen nemen in de chocolade keuken? Dat kan! Tony Chocolonely organiseert de zgn. Tony’s Praatjes waarin ze het publiek informeren en in staat stellen om bij te dragen aan het 100% slaafvrij maken van chocolade. Kritische vragen worden zeker gewaardeerd en je vragen kun je ook van tevoren alvast indienen! Tony’s Praatjes vindt elke maand plaats (behalve in sommige vakantieperiodes). Deze maand op vrijdag 19 april 2019 om 16.00 uur. Locatie is de Tony’s Chocolonely’s winkel (tevens hoofdkantoor) op het Westergasterrein (Pazzanistraat 1). Afsluiting doen ze in stijl met chocolade en bier (en natuurlijk fris). Toegang is gratis, maar meld je wel even aan. Klik hier voor aanmelden en programma. 

  3. Stadsarchief Amsterdam

  Wat zou men over 100 jaar echt nog van onze generatie in Amsterdam moeten weten? Deze vraag is gesteld aan de Generatie Z (geboren vanaf midden jaren 90) van het Berlage Lyceum. Het resultaat is verwerkt in 40 affiches die worden tentoongesteld in gebouw De Bazel in Amsterdam (Vijzelstraat 32). De thema’s die je tegenkomt zijn mode & uiterlijk, iconen, dromen & idealen en leven in Amsterdam. Ben je in de buurt? Neem dan zeker even een kijkje! Klik hier op de openingstijden en actuele informatie. Toegang is gratis. 

  Deel dit artikel